AVG GFI Acronis Condusiv Starwind I.R.I.S. и още качествен и достъпен софтуер за вашия бизнес...

AVG Technologies

AVG Technologies е водещ доставчик на решения за антивирусна защита и сигурност за малкия и среден бизнес. Компанията е една от най-бързо развиващите се в индустрията с повече от 110 милиона потребители в целия свят, които разчитат на AVG за защита на техните компютри и мрежи. AVG Technologies е основана през 1991 г. и разполага с някои от водещите световни експерти в антивирусния софтуер, и по-специално в областите на вирусен анализ и откриване, разработка на софтуер и поддръжка на антивирусна защита. Спечелите много награди, продукти на AVG Technologies, са дистрибутирани глобално от риселъри и чрез Интернет, а също така от заинтересовани партньори чрез AVG Anti-Virus Software Developer's Kit (SDK).

"Бизнес Софтуер Дистрибутор" ЕООД е дистрибутор на AVG Technologies за България.

Продукти на AVG Technologies

Продукти на AVG Technologies

Моля, разгледайте софтуера от AVG Technologies и изберете продуктите, които отговарят на вашите нужди!
Успешни истории с продуктите на AVG Technologies

Успешни истории с продуктите на AVG Technologies

Софтуерът на AVG Technologies се използва от милиони потребители в целия свят. Някои от клиентите споделят своя опит при инсталирането и използването на продуктите в бизнеса си.

Свидетелства

за Продукти на AVG Technologies

Мога да кажа че е най-добрата, според моето скромно мнение. Ползвах преди това различни антивирусни прогррами, но след появата на версията AVG 8.5 нещата коренно се промениха за мен. Смятам, че е най-добрата на пазара за антивирусни в момента. Работи безотказно като елиминира...
Прочетете още...
Юлиян Бисеров

Още свидетелства...

 © 2006-2015 Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД