20% отстъпка от нови лицензи за AVG за Black Friday и Cyber Monday
от 27.11 до 30.11.2015 г.

Отстъпката важи за всички платени нови лицензи за AVG и се прави при самото фактуриране след поръчка през бланката ни за контакт.
Цените без отстъпка с включен ДДС са дадени в края на описанието на всеки продукт в секцията "Как да закупите?".

Моля, не забравяйте да изпратите данни за фактура заедно с поръчката си!

AVG GFI Acronis Condusiv Starwind I.R.I.S. и още качествен и достъпен софтуер за вашия бизнес...

Condusiv Technologies

Condusiv Technologies /преди Diskeeper Corporation/ създава високопродуктивен софтуер, който оптимизира и поддържа производителността и ефективността на приложенията, удължава живота на оборудването и прави технологиите, хората и бизнеса по продуктивни. От момента, в който се инсталира върху физически или виртуални системи, технологията на софтуера на Condusiv осигурява автоматично оптимизиране на производителността при работата с данните. Изисквайки нулево допълнително натоварване, техните енергийно-ефективни решения се използват от 90% от компаниите в Fortune 1000 (стоте най-успешни компании) и от почти 75% от The Forbes Global 100 (най-успешните публични компании). Техни клиенти са хиляди глобални компании, правителствени агенции, независими разработчици на софтуер, разработчици на оригинално оборудване и домашни потребители по целия свят. С над 30 години опит в разработването на продукти от най-високо ниво, те са водещи на пазара на иновации в съхраняването на данни и доставят патентовани технологии, които подобряват бизнеса.
Продукти на Condusiv

Продукти на Condusiv

Моля, разгледайте софтуера от Condusiv /преди Diskeeper/ и изберете продуктите, които отговарят на вашите нужди!

Свидетелства

за Diskeeper

Бъдейки стар потребител на вашия Diskeeper v.7 и сега като потребител за пръв път на вашата версия 2007 Professional съм доволен от промените и подобренията, които сте направили в продукта. Досега използваме Diskeeper само на нашите работни станции, но се надявам да добавим и версията за...
Прочетете още...
Карстен Екхарт

Още свидетелства...

 © 2006-2015 Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД