AVG GFI Acronis Condusiv Starwind I.R.I.S. и още качествен и достъпен софтуер за вашия бизнес...

Графични програми за рисуване и снимки

Софтуер за рисуване, графичен дизайн, издателска дейност, подготовка на сайтове, бутони, тапети, screen savers и др., векторни и растерни графични програми и софтуерни пакети за уеб и печатни материали, създаване на web менюта и ефекти, движещ се и статичен тримерен текст, експортиране на графични файлове, снимки и изображения в различни файлови формати, цветоотделяне на страници и др. 1 до 7 от общо 7 резултата
Xara Xtreme

Xara Xtreme

Xara Xtreme има най-добрата стойност за графичен пакет "всичко в едно", като продукта е известен с това, че е най-бързата графична програма на пазара. За чертежи или фото-обработка, за печатане или за Интернет, тя е съвършеният избор.
Xara Xtreme Pro

Xara Xtreme Pro

Xara Xtreme Pro е разширената версия на Xtreme с допълнителни характеристики, от които професионалните дизайнери се нуждаят, включително PDF/X, поддръжка на PSD, много страници в една, Flash анимации и много повече.
Xara ScreenMaker 3D

Xara ScreenMaker 3D

Xara ScreenMaker 3D е софтуер за създаване на 3D скрийнсейвъри. Създайте анимиран 3D текст или въртящ се куб с картинки бързо, лесно и забавно като никога преди.
Xara3D

Xara3D

Xara3D е просто най-добрият инструмент за създаване на смайващи 3D web-графики с професионално качество
Xara Menu Maker

Xara Menu Maker

Xara Menu Maker ви дава възможност да създавате професионални графични ленти за навигация (Navigation Bars) и менюта с динамичен HTML (DHTML menus). Това става изключително бързо и лесно и не се изискват никакви технически или дизайнерски умения.
Xara Web Designer

Xara Web Designer

Xara Web Designer дава свобода на фантазията Ви, когато създавате уеб страници и графики за тях. Каквото и да е Вашето ниво на умение вие можете да направите нещо красиво и неповторимо. От рекламни банери до завършени уеб страници, просто променете всичко по свой вкус.
Xara Graphic Studio

Xara Graphic Studio

Xara Graphic Studio съдържа Xara Xtreme, Xara3D 6 и Webstyle 4. Трите най-популярни продукта на Xara в един неустоим пакет, за да спестите и да бъдете удовлетворени повече.
 © 2006-2015 Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД